Bubble Ball Футбол

Готови ли сте за Bubble футбол ли сте? Този нов популярен спорт е много подобен на класически футбол. Правилата едва ли се различават от тези на футбол, геймплея обаче, може да ви изненада! В Bubble футбола, целта също е да вкарате най-много голове, колкото ви е възможно, с тази разлика, че играчите от всеки отбор се състезават в голям прозрачен надуваем балон (който ги предпазва от главата до коленете). Краката са свободни, за да си поддавате топката а и да пречите успешно на съперника.

Тези надуваеми топки ще ви донесат много гарантирани емоции! Ако си мислите, на Bubble Ball Soccer е запазено само за обучени спортисти или опитни футболисти, помислете отново! Това е спорт за всички и не изисква никакви специални умения.

С Bubble Ball футбол, можете спокойно да „подхвърлите“ опонентите си на няколко метра, което да предизвика много смях. Отбори от 3, 4 или 5 човека играят един срещу друг,  в продължение на 2 полувремена от по 15 минути с 5 минути почивка между тях. (Доверете ни се, ще трябва!).

Игрите на глада 

Тук няма отбори, всички играят един срещу друг. Всички играчи се събират в обозначен кръг или квадрат. Играта започва със сигнала на съдията, а целта на играта е да изгорите всичките си противници, като ги избутате от площадката. Всеки изгорял играч излиза докато остане само един единствен шампион.

Спартак 

Двата отбора са обърнати един към друг, като целта е да бутнете всички играчи на противниковия отбор. След като играчът е паднал на земята, той / тя се елиминира автоматично и трябва да се оттегли към един от четирите ъгъла на терена. Броят на точките на отбора победител зависи от броя на играчите, които все още не са падали на земята. Преди началният съдийски сигнал, рефера определя стартовата линия, от която ще започнат двата отбора.  За 30 секунди преди всяка игра двата отбора трябва да разработят своята стратегия.

Боулинг

Двата отбора се нареждат един срещу друг във формация като при боулинг топки. По един играч от всеки отбор атакува, като целта е бутне максимално много противници. всеки паднал на земята противник се присъединява към другия отбор докато остане само един.

Генерал Тао 

Два екипа са обърнати един към друг, преди началото на играта, всеки отбор трябва да избере Генерал. Двамата генерали ще носят лигавник за по лесно идентифициране. Веднага след като играта стартира, двата отбора се състезават с цел да отстранят генерала на срещуположната страна. Всички играчи, с изключение на генерала, може да падат и да стават, без да бъдат елиминирани от играта. Преди да даде съдийски сигнал, рефера трябва да определи стартовата линия, от която ще започнат двата отбора.

Сумо битка

Игра за двама или два отбора от сумисти. Един на един, в маркирано пространство вие трябва да избутате противника си или да го съборите на земята. Играта продължава до като и последният човек не падне на земята.

Бягство от затвора

Един или двама играчи (осъдени) са поставени в средата на една очертана зона (затвор). Останалите играчи (охрана), са разположени около покрайнините на затвора. Осъдените имат 30 секунди, за да се измъкнат от затвора, докато охраната се опитва да ги задържи заключени вътре.

Свържете се с нас още днес, за да запазим за вас много смях и забавление.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.